Samantha Who?

Over Christina Applegate kwamen de laatste maanden veel nare berichten naar buiten. Er werd borstkanker bij haar geconstateerd en uit voorzorg liet ze haar beide borsten amputeren. Uiteraard een hele heftige beslissing. Maar het gaat inmiddels weer goed met Christina en met haar nieuwe serie Samantha Who?

Drie weken geleden kreeg de serie nog een Emmy voor beste vrouwelijke bijrol. Het is Christina’s eerste grote succes sinds Married with children waarin ze het onvergetelijke leeghoofd Kelly Bundy speelde.

In de komedie Samantha Who? wordt Samantha na acht dagen coma wakker in het ziekenhuis. Ze herinnert zich niets meer van haar oude leven. Stukje bij beetje ontdekt ze dat dat misschien maar beter is ook.

Vóór haar coma was ze namelijk een enorme bitch. Samantha praat al twee jaar niet met haar vader en moeder, ze heeft haar vriend Todd (Barry Watson) jarenlang bedonderd met een andere man en haar beste vriendin Andrea (Jennifer Esposito) is net zo’n trut als Samantha vroeger was. Samantha ziet maar één oplossing: haar leven beteren en de wereld om haar heen ook.

Reageren