Shark

Sebastian Stark zet vannacht in Shark zijn tanden voor de allerlaatste keer in een criminele prooi. De openbaar aanklager moet afrekenen met zijn aartsvijand Wayne Callison.

Deze seriemoordenaar is ontsnapt uit de gevangenis en wil zich wreken op onze gehaaide held. Sebastian probeert hem een stap voor te zijn, maar moet een stap terug doen als Wayne zijn dochter gijzelt...

Verbannen
Shark draaide in Amerika twee seizoenen. De serie ging door de schrijversstaking in 2008 naar de haaien. In Nederland is een handvol verstokte fans overgebleven, sinds RTL 4 Sebastian en zijn team naar een onstichtelijk laat tijdstip heeft verbannen.

De eeuwige schurk
Hoofdrolspeler James Woods (63) was ernstig teleurgesteld over de ondergang van Shark. "Op mijn leeftijd en met mijn kop krijg je alleen nog schurkenrollen", mokte hij. "Nu mocht ik een held
spelen op de grens van het toelaatbare. Ik heb eruit gehaald wat erin zat, maar deze zaak konden we niet winnen." Inmiddels speelt James weer de rollen die Hollywood bij hem vindt passen.

In de animatiefilm Justice League: Crisis On Two Earths leent hij zijn stem aan de duivelse Owlman, volgend jaar laat hij zijn tanden zien aan good guy James Marsden in de nieuwe versie van Straw Dogs.

Reageren