Sing it

Angela Groothuizen presenteert deze (voorlopig) eenmalige muzikale show. Deelnemers kunnen in een serenade een bekentenis doen aan familie en vrienden. In het teken van Valentijnsdag kunnen we liefdesverklaringen verwachten, maar ook is er plek voor bijvoorbeeld frustratie, woede en spijtbetuigingen.

Moederfiguur Angela staat samen met een professional uit de muziekindustrie de zangers bij en begeleidt hen in voorbereiding van het hoogste lied, dat live of op locatie gezongen wordt.

All you need is love
In het programma All you need is love, uit de jaren negentig zat een soortgelijk onderdeel. Daarin verklaarden mannen en vrouwen de liefde aan hun overrompelde partner in een serenade.

De tekst was speciaal voor hen geschreven op een bestaande hit: vaak een nummer met een speciale betekenis voor het paar.

Sing it gaat verder
In Sing it gaan we niet alleen terug in de tijd. De deelnemers krijgen ditmaal niet niet alleen de kans met een liedje hun liefde te betuigen. Er is ook plaats voor woede, spijt, frustraties of geheimen, allemaal verpakt in bestaande muziek-hits.

Reageren