Sterren stralen in Amersfoort op het plein

Vanaf De Hof in Amersfoort presenteert Jan Smit een nieuw seizoen met optredens van Nederlandse artiesten als Frans Duijts, Jannes, Django Wagner, Gerard Joling, Stef Ekkel, OG3NE, John de Bever, Tino Martin en Sieneke.
De volksmuziekkaravaan van Sterren muziekfeest op het plein is neergestreken op De Hof in Amersfoort. Eind juni presenteerde Jan Smit een lange, muzikale avond die Avrotros in verschillende delen op de televisie brengt. Onder anderen Jannes, Django Wagner, Gerard Joling, Monique Smit, Stef Ekkel, OG3NE, Vinzzent, Tino Martin, René Froger, Jeroen van der Boom en Sieneke zijn van de partij. Uiteraard zingt Jan ook een moppie mee. Net als John de Bever. Hij brengt onder meer zijn grootste hit ‘Jij krijgt die lach niet van je gezicht’ ten gehore. De Bever heeft al een wonderlijke carrièreswitch achter de rug. In 1997 werd hij nog gekozen tot beste zaalvoetballer van de wereld en na zijn actieve voetballoopbaan nam hij met succes de zangmicrofoon ter hand.

Magie

Frans Duijts staat ook geregeld op muziekfeesten en heeft een treffende verklaring voor de magie en aanhoudende populariteit van het Muziekfeest: “Muziek is emotie en iedereen verstaat Nederlands. Dat zorgt ervoor dat Nederlandstalige muziek extra binnenkomt. Het levenslied is pure en oprechte muziek.”

Meer over:

Reageren