The big bang theory

Uitgerekend vandaag, op Valentijnsdag, durft de geniale wetenschapper Leonard (Johnny Galecki) zijn mooie buurvrouw Penny (Kaley Cuoco) mee uit te vragen in The big bang theory. En niet als vrienden, maar als startpunt voor een eventuele romance.

Fans van de comedyserie weten dat Leonard al vanaf de allereerste aflevering een zwak heeft voor Penny. De twee hebben in seizoen drie ook een paar maanden een relatie gehad. Maar omdat Penny tot de conclusie kwam dat ze niet van Leonard hield, hield daarmee ook hun relatie op. Kaley Cuoco legt uit: „Maar de spanning tussen die twee blijft. Steeds weer blijkt dat ze een speciaal plekje in hun hart bewaren voor de ander. Ze probeerden de laatste tijd vrienden te zijn, wat ik ook een fijne ontwikkeling vond; zo zullen ze nog meer van elkaar gaan houden en komen ze uiteindelijk toch weer bij elkaar. Dat hoop ik tenminste.”

100ste Big bang
Kaleys wens kan zomaar weleens waarheid worden. Maar wacht even: vanavond wordt een speciale, honderdste aflevering uitgezonden van The big bang theory. Wat betekent dat? Als u niet wilt weten hoe de aflevering van vanavond afloopt, lees dan vooral niet verder.

Echt of niet?
Wij kunnen alvast verklappen dat Leonard weer eens met zijn hoofd in de wolken liep toen hij aan Penny dacht: het grootste gedeelte van deze aflevering is een droom. Maar net als je weet dat het allemaal niet echt is, doet Leonard iets wat heel realistisch is...

Reageren