Tommy Hilfiger: Ironic, iconic America. IJsjes van $1000

De titel kan u op het verkeerde been zetten, want modeontwerper Tommy Hilfiger is helemaal nergens te bekennen in dit programma.

Het Israëlische modepopje (en vriendin van Leonardo DiCaprio) Bar Rafaeli (foto) wél.

Roadtrip
Tommy heeft wel het boek Ironic iconic America gemaakt, waarin echt iconische plaatsen en gebruiken in Amerika zijn beschreven en gefotografeerd. Dichter Rives vond het boek een mooi uitgangspunt voor een roadtrip door Amerika.

Gezelschap
Alleen is ook maar alleen, vandaar dat hij het aangename gezelschap zocht van model Bar. Ze bezoeken samen onder andere een New Yorkse spa, een snoepjesfabriek en vakantie-eiland Catalina in Californië.

Toeristisch
"We doen dus niet de toeristische dingen die je zou verwachten", zegt Bar in een interview. "Maar toch zijn de plekken die we bezoeken heel Amerikaans. Als klein meisje in Israël stonden ze, wat mij betreft, echt symbool voor Amerika."

IJsje
"Natuurlijk ken ik als model New York en Los Angeles wel. Maar door deze serie heb ik ook veel dingen gezien en gedaan die ik normaal gesproken nooit zou doen. Wist je bijvoorbeeld dat je in New York een ijsje kunt eten van duizend dollar? Ik niet. Het is gemaakt van goud en kaviaar - en het is lekker!"

Reageren