Van Californië naar New York

Hoewel Mary-Kate en Ashley Olsen een twee-eiige tweeling is, lijken ze ontzettend op elkaar en spelen dus ook vaak tweelingzusjes in films. Ze zijn vooral bekend geworden door de televisieserie Full House waar ze samen de rol van Michelle Elizabeth Tanner speelden.

Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, maar daar lijkt verandering in te komen. In 2004 kondigden Mary-Kate en Ashley aan dat ze na de middelbare school zouden gaan studeren en verhuisden naar New York.

Dualstar
Een jaar later stopte Mary-Kate met haar studie fotografie en verhuisde terug naar Californië, maar Ashley bleef in The big Apple. De zussen hebben ondanks de afstand een goede band met elkaar en zijn de eigenaars van Dualstar Entertainment Group.

New York Minute
Dit bedrijf produceert films, televisieseries en meer. De film van vanavond New York Minute (2004) is één van de laatste films geproduceerd door Dualstar. In deze comedy spelen ze weer tweelingzussen (Jane en Roxanne) die juist geen goede band hebben.

Samantha who?
Jane probeert een studiebeurs te krijgen, terwijl Roxanne de demo van haar band aan een platenmaatschappij wil slijten. Er gaat van alles mis, maar er ontstaat wel een kans om de onderlinge verhoudingen te verbeteren. Mary-Kate gaat ondertussen vrolijk verder met acteren en was het afgelopen jaar nog te zien in de series Weeds en Samantha Who?.

Reageren