Vijf jaar later: wat is er gebeurd, Jack?

5 jaar later heeft een ijzersterke basis. Jeroen Pauw ondervraagt bekende gasten over de komende vijf jaar. Ze praten over hun dromen, ambities en voorspellingen. Het leuke is dat deze gesprekken pas vijf jaar later worden uitgezonden, terwijl de interviewer met zijn gasten terugblikt op de afgelopen periode.

Jack spijkerman (61) is de eerste gast van de nieuwe reeks. Hij was vijf jaar geleden op het toppunt van zijn roem, dankzij de kijkcijferhit Kopspijkers, waarmee hij zelfs een Gouden Televizier-Ring won.

Roemloos
Enkele maanden later stapte de Vara-presentator over naar het commerciƫle Talpa. Zijn grootse plannen voor de zender van John de Mol eindigden in een deceptie: Spijkerman verdween roemloos van de buis. De getergde komiek ging door een diep dal, maar vocht terug.

Confrontatie
Dit jaar maakte hij zijn comeback bij RTL met Wat vindt Nederland? Vanavond confronteert Jeroen Pauw hem met het interview uit 2004. Hoe reageert Jack nu op de 'oude' Jack? Morgen is Maurice de Hond aan de beurt, woensdag kijkt Beau van Erven Dorens terug. Volgende week komen ook Paul de Leeuw, Femke Halsema en

Reageren