Villa Felderhof, Villa der openhartigheid

Villa Felderhof sluit mogelijk definitief haar deuren, maar de al bestaande afleveringen kan niemand ons meer afpakken. Vanavond wordt een aflevering uit de vorige reeks herhaald, waarin actrice Caroline de Bruijn en zanger René Froger te gast zijn bij Rik Felderhof.

Caroline danst, speelt piano en is meester in de rechten, maar het grote publiek kent haar toch vooral als Janine uit Goede tijden slechte tijden. Ze speelt al veertien jaar in de soap en is getrouwd met haar tegenspeler Erik de Vogel (Ludo Sanders).

Bij Felderhof laat ze zich van een andere kant zien. "Ik ben een groot fan van bisschop Muskens”, biecht ze op. Caroline vertelt boeiend over het leven en de dood, haar ouders, rituelen en Kidsright, het goede doel waar ze zich voor inzet.

Ouders?
René Froger is een van de meest populaire zangers van ons land. Zijn wortels liggen in de Jordaan en het was ook daar, in zijn vaders café Bolle Jan, waar zijn zangcarrière begon. Nu krijgt hij met gemakt de ArenA en Ahoy vol.

De zanger praat over zijn grote liefde Natasja, zijn kinderen en zijn kleinkind. Ook vertelt hij over de moeilijke tijd nadat er bij hem prostaatkanker werd geconstateerd. Dit jaar overleden René’s beide ouders kort na elkaar. Bij Felderhof zullen we hem daar echter met geen woord over horen reppen, want de uitzending stamt uit 2008.

Reageren