Weet jij waar Elv-Is?

Vorig jaar was Elvis Presley de best verdienende beroemdheid ter wereld. De erven Presley mochten onderling 41 miljoen verdelen. En dat is meer dan bijvoorbeeld Madonna en Justin Timberlake in 2008 bij elkaar zongen en dansten.

Dit jaar zal Elvis ongetwijfeld voorbij worden gestreefd door Michael Jackson die alle verkooprecords aan het verbreken is. Maar het geeft wel aan dat de ‘king of Rock-’n-roll’, meer dan dertig jaar na zijn dood nog steeds een beetje voortleeft.

Daar springt RTL nu op in met Waar is Elvis?!, een door Paul de Leeuw geproduceerd programma voor Elvis-kenners en zangers met een x-factor als die van Elvis.

De kenners moeten in een quiz laten zien hoeveel ze weten van hun idool. De zangers moeten een lied van Elvis zo origineel mogelijk ten gehore brengen. De winnaars van de eerste vier ronden strijden op 28 augustus in de finale tegen elkaar.

Waar is Elvis?! is ook meteen een lekkermakertje voor de Joop van den Ende musical All Shook Up - Love Me Tender die vanaf november in de Nederlandse theaters te zien is. Elke week treedt de cast van de musical op met een nummer.

Reageren