Zoon van een maffiamaatje?

De crimeserie Cold case heeft veel fans in Nederland die gelukkig zullen zijn dat Net 5 vanavond weer doorgaat met het uitzenden van een reeks nieuwe afleveringen.

Detective Lilly Rush en haar collega's komen meteen voor een gecompliceerde zaak te staan. Een wanhopige moeder meldt dat haar tienerzoon Jeff wordt vermist. De jongen blijkt het kind van de vijf maanden eerder verdwenen Ben Feldman, de omstreden accountant van een maffiabaas, die kroongetuige was in een rechtszaak tegen zijn opdrachtgever.

Getuigenbescherming
Reden genoeg om de mogelijke moordzaak te heropenen. Ondanks de getuigenbescherming die Ben en zijn familie destijds kregen, verdween de accountant plotsklaps en wordt sindsdien voor zijn leven gevreesd én is zijn gezin op de vlucht.

Wraakactie
Gaandeweg komt het onderzoeksteam tot schokkende ontdekkingen wanneer blijkt dat Jeffs verdwijning te maken heeft met een zelfopgezette wraakactie die hij tegen de mogelijke moordenaars van zijn vader had gepland. Tegelijkertijd wordt stukje bij beetje duidelijk dat Ben meer geheimen met zich meedroeg dan hem lief was.

Reageren