Zomerse talkshow op RTL 4

Linda's Zomerweek: Nieuwe talkshow van Linda de Mol op RTL 4

Linda de mol komt van 24 t/m 28 juni iedere avond op de buis met de talkshow Linda’s Zomerweek. “Een week lang elke avond een fijn zomeravond gesprek met twee boeiende gasten”, aldus De Mol

“Een week lang, ontvangt de populaire RTL 4-presentatrice dagelijks twee interessante en spraakmakende Nederlanders voor een trip down memory lane”, laat RTL weten in een persbericht. Linda de Mol is erg blij met de talkshow: “Ik verheug mij er enorm op om dit te gaan doen.”

Geen wekelijkse talkshow voor De Mol

Helaas heeft Linda de Mol geen tijd over voor een wekelijkse talkshow. “Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow leek het mij ontzettend leuk om een soort zomer-evenementje te maken. Een week lang elke avond een fijn zomeravond gesprek met twee boeiende gasten.”

Bekende Nederlanders in Linda's Zomerweek

Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, presentator Paul de Leeuw, stand-up comedian en presentator Jandino Asporaat zijn onder meer gasten waar Linda uitgebreid mee in gesprek gaat. In Linda’s Zomerweek haalt de presentatrice met de gasten oude herinneringen op, komen de favoriete zomerhits voorbij en de meest spraakmakende momenten uit hun leven worden besproken.

Linda’s Zomerweek is van 24 t/m 27 juni om 21.30 uur te zien op RTL 4. De uitzending van 28 juni is om 22.30 uur.

Reageren