Jack, we houden van je

Wij hebben Jack van Gelder, zij hebben schoonheid

Wij hebben Jack van Gelder, zij hebben schoonheid

Voor ons Nederlanders gaat er niets boven het enthousiaste commentaar van Jack van Gelder. In andere landen nemen ze geen genoegen met alleen een gouden (schorre) strot.

Jack heeft wereldwijd vele collega’s die verslag doen van het WK voetbal. Ik stel ze even aan je voor.

Mexico 

Mexico heeft meer te bieden dan alleen drugskartels en sombrero’s. Het land heeft ook de blonde presentatrices Vanessa Huppenkothen en Ines Sainz Gallo. Tijdens het wereldkampioenschap voetbal doen zij verslag van de wedstrijden. De collegae van Jack van Gelder doen in ieder geval goed hun best, Vanessa trekt zelfs een Mexicaans voetbalshirtje aan.

Spanje

De vriendin van Iker Casillas, de doelman die vijf goals van Oranje om z'n oren kreeg, doet voor de Spaanse televisie verslag van het WK voetbal. Dit is Sara Carbonero:

Verenigde Staten

In Amerika begrijpen ze geen bal van 'soccer'. De zender BeIN Sports schakelde daarom de hulp in van Kay Murray. De presentatrice had zes jaar lang gewerkt voor Real Madrid TV en mag nu aan het Amerikaanse volk duidelijk maken wie Ronaldo, Benzema en Sergio Ramos zijn.

Jack, we houden van je

Ondanks alle schoonheid gaat er toch niks boven het commentaar van de kalende, 63-jarige Jack van Gelder. Geniet daarom nog even van zijn enthousiasme tijdens wedstrijd Spanje - Nederland.

Reageren