Abbey & Janice: Beauty and the best

In Engeland eindigde ze als tweede bij Britain's next top model en ze is de vriendin van Liverpool-spits Peter Crouch. Enigszins bekend was Abbey Clancy (22) dus al. Maar het blonde model wil de wereld aan haar voeten!

Modellenscout, annex slavendrijver Janice Dickinson houdt wel van een uitdaging en wil van Abbey een succesvol model in Amerika maken. Al drie weken neemt überbitch Janice haar op sleeptouw in Abbey & Janice: beauty and the best - en met succes.

Pers
Na een simpele metamorfose ziet Abbey er al wat chiquer uit, ze poseert beter voor de camera én valt in de smaak bij designers. Maar hoe gedraagt ze zich tegenover de pers? Dát gaan we vanavond zien in de vierde, hilarische aflevering.

Tabloids
Helaas heeft Abbey ruim een jaar later (Abbey & Janice is vorig jaar al gemaakt) nog steeds geen kaas gegeten van de media, want ze prijkt geregeld in de Britse tabloids. Maar meer als 'vrouw van' dan als gerespecteerd model.

Missie geslaagd
Ach, je hoort Abbey niet klagen. Ze verdient tonnen als lingeriemodel, schijnt te gaan trouwen met haar voetballer en presenteert binnenkort een show op televisie. Haar missie is dus geslaagd! Maar of Janice het zo had gewild...

Reageren