Acties voor de RadioRing en locatie bekend

Dinsdag 2 september 10 uur is de stemsite voor de Gouden RadioRing opengegaan. Een jaarlijkse traditie om het publiek op te roepen te stemmen op jouw programma of jouw presentator is weer begonnen.

Radio 538 en Radio 2 en 3FM waren er als voormalige winnaars van één der vorige Ringen, Oortjes en Sterren als de kippen bij om via de eigen website te melden dat het hier op deze plek allemaal gebeurt in september.

Programma’s als Tijd Voor Twee (Frits Spits Radio 2) en MiddenindenachtRick (ex-Radio 538) zijn acties gestart met fans van het programma, en ook dj's als Gerard Ekdom en Giel Beelen roepen hun luisteraars op een digitale steunbetuiging hier achter te laten. Binnen drie dagen zijn er al ruim 20.000 stemmen geregistreerd. En dit is nog maar het begin!

Ook nieuw is de locatie van de uitreiking. Die gaat plaatsvinden in Hilversum op het Mediapark, in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Daarmee is de Gouden RadioRing definitief aan een rondreizend bestaan begonnen.

De eerste editie vond plaats in de televisiestudio van het AKN-gebouw (AVRO-KRO-NCRV-gebouw) in Hilversum. De tweede editie was in Studio DeSmet in Amsterdam. En nu dus in het hypermoderne omroepmuseum tussen de vele omroepgebouwen en productiestudio's. De uitreiking is overigens geen openbare bijeenkomst, er wordt gewerkt met een uitnodigingsbeleid. Meer details volgen hier later.

Reageren