Afterlife

Zou het dan tóch in de (voor)naam zitten? Na Medium met Patricia Arquette als het begaafd Amerikaans medium Allison Dubois, spreekt nu Alison Mundy met de doden in Afterlife, de nieuwe Britse fantasy-serie bij de VARA.

"Al sinds haar jeugd ziet Alison de allervreemdste dingen", zegt haar vertolkster Lesley Sharp. "Ze kijkt dan ook reikhalzend uit naar de dag dat ze een zo normaal mogelijk leven kan leiden."

Helpen
Misschien dat Dr. Robert Bridge uitkomst kan bieden. Hij is professor in de psychologie aan de universiteit en gespecialiseerd in het paranormale. Het tweetal ontmoet elkaar na een van Alisons lezingen. "Alison hoopt dat Robert haar van haar verschijningen af kan helpen", vertelt Lesley. "Maar hij treedt juist heel fel tegen haar op omdat Alison beweert in contact te staan met zijn overleden zoontje. Ze zouden iets voor elkaar kunnen betekenen, maar ze vliegen elkaar juist voortdurend in de haren."

Emoties
In de eerste aflevering komen er nogal wat emoties los als Robert samen met zijn leerlingen een van Alisons lezingen bijwoont. Robert besluit daarop een boek over haar te gaan schrijven.

Reageren