Alleen nog een man

Bernadette, Jantina en Karin hebben alles wat ze zich kunnen wensen: een leuke baan, één of meer kinderen en een druk sociaal leven. Eén 'ding' ontbreekt nog: een man.

Daarom gaan ze in de nieuwe serie Alleen nog een man een zomer lang daten. Tijdens de eerste groepsdate ontmoeten ze los van elkaar tussen de tien en vijftien mannen. Daarmee begint een afvalrace, die net zo lang doorgaat tot de ware overblijft. Maar wie zijn de drie vrouwen zelf?

Bernadette (34), links op de foto
Heeft twee kinderen en werkt bij een sportschool. Ze heeft veel vriendinnen en gaat graag uit. Een nieuwe man in haar leven moet een aanvulling zijn en geen invulling. Als hij nou ook nog mooie voeten heeft, is het helemáál mooi meegenomen.

Jantina (32), rechts
Heeft twee zoontjes en werkt als secretaresse. Jantina is een nuchtere en zelfstandige vrouw die houdt van een feestje. Ze heeft een goede relatie met haar ex en zoekt dan ook geen nieuwe papa voor haar kinderen, maar een leuke vent voor zichzelf.

Karin (38), midden
Deze projectmanager is moeder van een dochtertje en woont in Culemborg. Ze is al een aantal jaren alleen en wil wel weer iets opbouwen met een leuke man. Karin is sportief, romantisch en gecharmeerd van mannen die thuis komen met bloemen en wijn.

Meer over:

Reageren