Als muren konden spreken

De opvolger belooft nog bitchiger, scherper en gedrufder te worden dan de Gouden Kooi. Werden daar nog herkenbare discussies gevoerd en gewoon ordinair gevochten en gescholden, het nieuwe programma geeft bewoners liefdes-opdrachten. Volbreng je deze niet, dan lig je er uit.

De opvolger van De Gouden Kooi wordt een afvalrace waarin de liefde bepaalt of deelnemers met de buit naar huis gaan. Het format van 'Can't buy me love'
is nog niet tot in details uitgewerkt, maar duidelijk is al wel dat de deelnemers door onder hun huisgenoten liefdespartners te zoeken, kans maken op het grote geld.

Seks?
Wat 'alleen' zijn betekent, of wat met 'partners' in deze context bedoeld wordt, is niet duidelijk. Seks? Zoenen? Gearmd rondlopen? Een huwelijksaanzoek? Dat zullen zo van die details zijn, die nog worden uitgewerkt nemen we aan.

Drie is één te veel
Een oneven aantal mensen zal een aantal maanden in het huis verblijven. Als je dus geen treesome wilt, moet je ervoor zorgen dat je exclusief bent.
Iedere week moet een deelnemer naar huis. De ene week is dat degene die alleen overblijft en de andere week is het de deelnemer die het minste geld heeft verdiend in nog nader te bepalen opdracht.

Geïnteresseerd?
Er worden nog deelnemers gezocht. Dus: ben je single, tussen de 18 en 35 jaar en vind je het leuk een promiscue leven te leiden voor enkele maanden en in luxe te leven? Meld je dan aan.

Reageren