André Rieu op weg naar Australië

In de docusoap André Rieu: De Wereld Op Zijn Kop volgen we de violist en orkestleider bij de voorbereidingen van zijn allereerste concerttour in Australië. Het is een droom die uitkomt voor de Limburgse muzikant, die nog nooit eerder 'down under' heeft opgetreden.

Met ruim 1,5 miljoen verkochte dvd's en cd's is hij er ongekend populair. Het afgelopen jaar stond André 16 weken op nummer één in de Australische top-10 en in diezelfde lijst stonden 12 weken lang 6 verschillende dvd's genoteerd. Alsof dat nog niet genoeg is, behaalde de artiest ook nog eens 49 keer platina.

Melbourne
Na zoveel records gebroken te hebben vinden zijn Australische fans het wel eens tijd worden om de violist live in eigen land te bewonderen. Het lange wachten wordt beloond. Op 15 november komt André Rieu, vergezeld door zijn volledige orkest, koor en het nagemaakte Weense Schonbrunn Paleis, naar het Telstra Stadion in Melbourne.

Docu
In de driedelige documentaire krijg je een blik achter de schermen bij de voorbereidingen op de show, repetities in de studio en bij een aantal grote concerten in Europa. Dit allemaal in aanloop naar het eerste concert van André Rieu voor 35.000 uitzinnige Australische fans.

Reageren