ANTM 9 komt eraan!

Het einde van Hollands next top model is in zicht. Aanstaande maandag wordt eindelijk duidelijk wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Maar voor iedereen die bang is zijn wekelijkse portie topmodellen te moeten missen hebben we goed nieuws! Vanaf 23 juni mogen we bij RTL 5 weer meegenieten van alweer het negende seizoen van de Amerikaanse editie van dit grandioze programma.

Aan de start van de reeks krijgen 33 potentiële modellen een verassend telefoontje van Tyra Banks: ze mogen komen opdraven op een cruiseschip waar de selectieronde zal plaatsvinden. De competitie barst gelijk los, want slechts dertien modellen kunnen een plekje veroveren in het modellenhuis in LA.

Modellenleven
De fanatieke dames halen alles uit de kast om de jury (waarin J. Alexander, Jay Manuel en Nigel Barker natuurlijk niet ontbreken) te laten zien waarom zij aanspraak moeten maken op de titel van America's next top model. In de jacht op de hoofdprijs, een contract bij cosmeticagigant CoverGirl en een covershoot voor het Amerikaanse tijdschrift Seventeen magazine, zijn ruzies en achterbakse praktijken weer niet van de lucht. Maar ja, dat hoort ook wel een beetje bij het echte modellenleven, toch?

Reageren