Beauty palace: strijd der beauties

Met neme een Miss Universe, Miss USA en Miss Teen USA en stoppen de dames gezellig samen in één huis. Hoe lang zal het duren voor deze dames de kroontjes van elkaars tere hoofdjes rukken?

Of de dames in kwestie zich een beetje fatsoenlijk zullen gedragen en elkaar niet meteen het huis uitvechten en/of roddelen zien we vanaf 20 april in het nieuwste realityprogramma van MTV: Pageant palace.

Kroontjes
Ieder jaar kroont de beroemde Miss Universe organisatie (met als voorzitter niemand minder dan Donald "You're fired!" Trump) een Miss Universe, Miss USA en Miss Teen USA. Deze jongedames mogen hun felbegeerde kroontje een jaar lang dragen en wonen samen in één huis. Maar drie vrouwen met tiara's kunnen ook teveel van het goede zijn…

Glamour
De beauties waar het in Pageant palace om draait zijn: Rachel Smith (Miss USA), Katie Blair (Miss Teen USA) en Riyo Miro (Miss Universe). Zij geven je een kijkje in hun bijzondere leven. Je krijgt alles mee: de glamour, de work outs, de spectaculaire feesten en - en dat is wat we eigenlijk willen weten - het IQ van de dames.

'World Peace'
Want hoe intelligent zijn deze beauty queens eigenlijk? "World Peace" lijkt het einge juiste antwoord op iedere vraag en het sleutelwoord voor een succesvolle modellencarrière. Het is alleen geen garantie dat je de concurrentie de baas blijft, want er kan er maar één de beste zijn...

Pageant palace is vanaf zondag 20 april te zien bij MTV.

Reageren