BNN wil meer ruimte!

Met een grote ledenwerfcampagne wil BNN de A-status verwerven. Met de huidige B-status kan ze haar ideeën en energie niet kwijt. Alle BNN'ers worden ingezet om dit doel te bereiken.

Iedereen kan, door lid te worden voor ¤ 5,73 per jaar, een stukje van BNN en haar programma's kopen.

Moeder
In de ledenwerfcampagne verkoopt Sophie zichzelf, Filemon zijn nier, Eddy zijn gastvrijheid en verkopen Dennis en Nicolette BNN-pillen. BNN-voorzitter Patrick Lodiers zet zelfs zijn bloedeigen moeder in de verkoop.

Plafond
Volgens voorzitter Patrick Lodiers wil BNN met deze overdrachtelijke cadeaus laten zien hoe ver ze willen gaan: "we verkopen onze ziel en zaligheid. En dat is nodig: we zitten aan ons plafond. Er is voor BNN te weinig ruimte om te vernieuwen of om grenzen te verleggen. En dat is juist waar we goed in zijn en waar behoefte aan is."

BNNtekoop.nl
Natuurlijk kunnen nieuwe leden ook een heleboel échte BNN-cadeaus in de wacht slepen. Op bnntekoop.nl is van alles te koop voor ¤ 5,73: van BNN-vloerbedekking met echtheidscertificaat tot Lama-DVD’s. En van een origineel Spuiten en Slikken T-shirt tot Try Before You Die condooms.

Van B naar A
BNN is op dit moment met 226.000 leden een B-omroep en heeft 50% van de zendtijd en middelen die een A-omroep heeft. Op 6 september bestaat BNN 10 jaar.

Reageren