Chandra 'Bailey' Wilson legt uit

Normaal gesproken steekt Dr. Miranda Bailey in Grey's anatomy haar mening niet onder stoelen of banken. Maar haar vertolkster Chandra Wilson is in het dagelijks leven een stuk minder direct.

Katherine 'Izzie' Heigl heeft zich namelijk nogal kritisch uitgelaten over het script van Grey's anatomy. Ze vond het afgelopen vierde seizoen zo slecht geschreven voor haar personage dat ze niet in aanmerking wil komen voor een Emmy (die ze vorig jaar won), omdat het script absoluut niet Emmy-waardig is.

Eerlijk
En dan wil iedereen natuurlijk weten of er meer achter zit. Was Katherine gewoon erg gefrustreerd, extreem eerlijk of stuurt ze stiekem aan op een voortijdige vertrek uit de serie?

Uitleg
Chandra wil hier niet op in gaan, maar legt het probleem anders uit: "Alle acteurs moeten jaar in jaar uit hetzelfde doen. Hoe stuur ik mijn werk in voor een nominatie? Wil ik wel een kans maken? Wat moet ik insturen? Ik denk daarom dat het publiek niet snapt dat het niet gaat om alles wat je hebt gedaan of het seizoen waarin je speelt: het gaat om de show die je instuurt. En ook al heb je nog zo'n geweldige verhaallijn, als de show niet voelt als jouw show, dan zit je verkeerd."

Meer over:

Reageren