CL Paris Saint-Germain – Barcelona trekt 1,8 miljoen kijkers

3 april 2013 10:03 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Champions League-kwartfinale tussen Paris Saint-Germain en Barcelona trok veel bekijks, maar liefst 1,8 voetbalfans zagen hoe de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

1,8 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd voor het spannende duel op Nederland 3. Barcelona kwam door Lionel Messi vlak voor rust op een comfortabele 1-0 voorsprong en leek de wedstrijd te gaan winnen. Maar in de 80e minuut gooide Zlatan Ibrahimovic roet in het eten door de 1-1 te scoren. In een spannende en vooral gekke slotfase benutte Xavi voor Barcelona nog een strafschop en Blaise Matuidi (PSG) scoorde ver in blessuretijd de 2-2. Helaas moest Lionel Messi tijdens de rust het veld verlaten met een hamstringblessure, hij is 3 weken uitgeschakeld.