Comedy voor Paris, Britney en Lindsay?

Men neme Paris Hilton, Britney Spears en Lindsay Lohan, stopt ze in een comedy en succes is verzekerd! Althans, dat moet de Amerikaanse zender HBO hebben gedacht. Het trio zou in onderhandeling zijn met het tv-netwerk over een eventuele serie.

Hoever de onderhandelingen zijn kunnen we jullie nog niet vertellen, maar wat we wel kunnen zeggen is dat de drie, die in 2006 elke week het nieuws haalden met hun uitbundige levensstijl, waarschijnlijk drie flatgenoten in Hollywood zullen gaan spelen. De drie willen elk op hun eigen manier doorbreken bij het grote publiek.

'Friends'
Zoals het er nu voor staat zal Paris een modeontwerpster spelen die er alles voor over heeft om op te vallen met haar outfits. Britney kruipt in de huid van een beginnende zangeres van wie een doorbraak wordt tegen gehouden door ongewone songteksten en Lindsays personage wordt een beetje als Joey in Friends: geobsedeerd door mannen en eten.

Desperate housewives
De zender HBO heeft Ricky Gervais (bekend van andere series als The office en Extra's) en een van de schrijvers van Desperate housewives aangetrokken om het script te schrijven.

Chemie
Een bron in de Britse krant Daily Star is erg positief: "De chemie tussen die drie is grandioos. Ze zijn heel close geweest en hebben alle drie hun hoogtes en laagtes gekend. Maar ze hebben hun problemen aangepakt en ze kunnen uit hun levenservaring putten voor de sitcom".

Wat er ook gaat gebeuren, één ding is zeker: de bladen, en wij, zullen genieten van alle rellen die de drie op de set zullen veroorzaken!

Reageren