Criminele series

Criminele series zijn tof. Je hebt veel criminele series, de bekendste daarvan zijn de CSI en de Law and order-series die elk al een aantal spin-offs hebben. Dat zijn niet de enige die in dat straatje passen, denk maar aan Numb3rs, The inside en Criminal minds. Maar in elke serie draait het om het oplossen van een misdaad.

Van de CSI's vind ik Las Vegas het leukste, maar heb daarvan ook al zeven seizoenen op dvd. Ik vond Sarah het leukste karakter en vond het jammer dat ze weg ging. Vind vooral het leukste als ze in het lab bezig zijn, ben zelf ook laborante en vind dat erg leuk en interessant om te zien.

Numb3rs vind ik ook erg interessant en leuk om te zien. Vind het knap dat met de hulp van wiskunde zoveel bereikt kan worden. Wist niet dat bij zoveel dingen, zoals het voorspellen van het weer, wiskunde wordt gebruikt.

Er zijn ook series die vanuit het punt van de dader worden gezien. Dexter is een serie die over een seriemoordenaar gaat. Heb er zelf nog niks van gezien en hij is nog niet nog niet in Nederland uitgezonden maar de stukjes die ik er van heb gezien, leken me erg leuk. Weer eens wat anders. Hopelijk wordt die snel door een Nederlandse zender uitgezonden, in Amerika schijnt die serie al in het derde seizoen te zijn.

Groetjes, Tamara

Reageren