De 100: Singles

Een paar weken geleden hebben we kennis kunnen maken met de honderd vrijgezellen die deelnemen aan een nieuwe serie van De 100. Van jong tot oud, verstokte alleenstaanden en happy singles; iedereen kwam voorbij.

Inmiddels hebben we een aantal kandidaten beter leren kennen, zo ook de 30-jarige Sander. Hij wil het liefst een gezinnetje stichten, maar er is één probleem: hij is enorm verlegen en kan hierdoor maar moeilijk contact leggen met vrouwen.

Echte denker
''Ik ben een echte denker en moet eerst een plan hebben voordat ik op iemand afstap. Als ik dat dan eindelijk durf en met een vrouw sta te praten, denk ik meteen vooruit. Dat gaat van 'woont ze niet te ver weg?' tot 'wat zou mijn moeder van haar denken?'.''

Workshop
Om Sander een beetje op weg te helpen stuurde De 100 hem naar een workshop om te leren hoe hij de eerste stap kan zetten. ''Ik heb daar geleerd in stapjes te denken. Ik moet de eerste ontmoeting een kans geven en niet meteen allerlei redenen verzinnen waarom een relatie in de toekomst niet zou werken'', vertelt de vrijgezel. Of het Sander lukt de tips toe te passen en misschien wel een vrouw aan de haak slaat, kun je zien in de komende afleveringen van De 100: Singles.

Reageren