De allerleukste South Park-afleveringen!

Vandaag en morgen zendt Comedy Central de vijfentwintig aller- aller- allerleukste South Park afleveringen ooit uit. Fans konden stemmen op hun favoriete aflevering uit twaalf seizoenen South Park op de site van Comedy Central. Wij maakten de volgende top 3:

1. Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers

De jongens moeten van Stan's ouders een videoband van The Fellowship of the Ring naar de Two Towers-videotheek terugbrengen. Ze ontdekken onderweg dat er een beruchte pornofilm in de hoes zit. Als ze de film aan Butters (een goedgelovig kind dat alles normaal vindt) laten zien, verandert die in een Gollum-achtig wezen, dat per se de rest van de film af wil kijken.

Vervolgens stellen de jongens een reisgenootschap samen, dat de zware taak heeft de film alsnog bij de videotheek te krijgen.

2. Trapped in a Closet

Stan wordt lid van de Scientologykerk, omdat hij wel in is voor iets leuks. Men denkt aldaar dat hij de reïncarnatie is van de oprichter van Scientology, L. Ron Hubbard. Tom Cruise zit de hele aflevering in de kast, waar Nicole Kidman hem uit probeert te krijgen met de tekst: 'Don’t you think this has gone on long enough? You're not fooling anyone.'

Na de uitzending dreigde Tom Cruise met gerechtelijke stappen als de aflevering ooit nog vertoond zou worden. Isaac Hayes, ook Scientology-lid en de stem van Chef, nam ontslag.

3. Make love not warcraft

De jongens spelen World of Warcraft, maar worden één voor één gedood door ene Jenkins, die eropuit is alle andere spelers te doden. Zomaar. Ze bedenken een masterplan om Jenkins te verslaan. Daarvoor moeten ze 21 uur per dag spelen, Butters los zien te weken van zijn Hello Kitty-spelletje en Craig wijsmaken dat hij verandert in een Fransman als hij niet helpt. Het uiteindelijke doel: lekker rustig World of Warcraft kunnen spelen.

Meer over:

Reageren