De finale van Mijn tent is top

Na weken verbouwen, opdrachten uitvoeren, exits overleven en - last but nog least - het runnen van een top tent in spé, is het grote moment bijna daar: op 22 april is de grote finale van Mijn tent is top!

De koppels zetten de komende dagen alles op alles om hun tent flink onder de aandacht te brengen. Alle stemmen tellen, dus ze moeten hard werken om het publiek voor zich te winnen.

Limousine
Om de spanning er tijdens de finaleavond flink in te houden, arriveert er bij beide restaurants een limousine. Daar waar Herman den Blijker uiteindelijk uitstapt, kan het feest beginnen want dat restaurant is –hoe kan het ook anders- het meest populair. Of dat in Breda of Groningen is, is natuurlijk de grote vraag.

Idols-duo
Niet Herman, zoals we gewend zijn, neemt de presentatie van de uitzending voor zijn rekening. Het Idols-duo Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zullen deze speciale avond begeleiden. Martijn gaat ervoor zorgen dat alles in Groningen goed verloopt, terwijl Wendy tegelijkertijd probeert in Breda alles in goede banen te leiden.

Al met al belooft het een spannende finale te worden, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Reageren