De Winchester broers

Supernatural, een supernatuurlijke serie en een gave serie. Echt een aanrader!

Supernatural, een supernatuurlijke serie en een gave serie. Echt een aanrader.....

Het is wel jammer dat het zo laat wordt uitgezonden maar dat maakt de serie niet minder goed. Supernatural is een hele goede serie en eentje die niet alleen voor mannen of vrouwen is.
Er zit spanning in en humor en twee hele leuke mannen, Sam en Dean gespeeld door Jensen Ackles en Jared Padalecki. En voor de mannen komen er regelmatig leuke dames in beeld.

Vind het vooral leuk dat er bekende legendes worden gebruikt, zoals die van Bloody Mary en die van de hookman. Elk seizoen heeft een ding wat in elke aflevering terugkomt, zoals in seizoen een de demon met de gele ogen. En met elke aflevering leer je steeds iets meer over de broers weten en over de dood van hun moeder.

De opmerkingen van Dean zijn soms erg droog.
Dean Winchester: [Looking at the haunted hotel] We might even run into Fred and Daphne inside. Mmmm... Daphne. Love her.
Zo zijn er meer verwijzingen naar andere series of films.
Dean Winchester: I'm not gonna die in a hospital where the nurses aren't even hot.

Dean is gewoon grappig en de stoerdere broer. Sam is meer het lieverdje.

Als je dus van spanning houdt en niet bang bent aangelegd dan is dit een hele gave serie en zeker een aanrader. Ik heb de eerste twee seizoenen al gezien en kan je beloven er komen nog veel meer spannende dingen op het pad van de broertjes.

Echt een hele gave serie.
Groetjes Tamara

Reageren