Dilemma's van dertigers in Midlife crisis

De hele wereld ligt aan je voeten als je dertig bent, maar dat neemt niet weg dat je nog steeds keuzes moet maken. De vele kansen en mogelijkheden brengen ook talloze dilemma's en onzekerheden met zich mee.

Carolina (Maria Kraakman) en Benjamin (Mark Ram) zijn twee verstokte vrijgezellen. Toch vinden ze elkaar en beginnen een relatie. Samen hopen ze op een mooie toekomst samen. Esther (Cindy de Quant) en Sophie (Rosa Reuten) zijn al een aantal jaar samen en willen graag trouwen en een gezin stichten. Zonder spermadonor gaat dat niet lukken, maar aan wie stel je nou zo’n vraag?

Moeizame relaties

Suzanne (Nienke Römer) en Jeroen (Mattijn Hartemink) hebben twee kinderen. Ze vinden het lastig de juiste balans te vinden tussen werk en gezin. Jeroen heeft het moeilijk met de ambities van zijn vrouw. Mike (Joep Sertons) en Sasja (Alice Reys) zijn al jaren getrouwd. Het gaat niet zo goed met hun huwelijk. Mike heeft een minnares, maar probeert Sasja hiermee niet te kwetsen. Omdat het financieel goed gaat wil Sasja haar huwelijk niet laten mislukken. En dan is daar tot slot Julian (Jeroen van Koningsbrugge). Hij is homoseksueel en gelooft niet in vaste relaties. Die leveren volgens hem alleen maar problemen op.

Huisje, boompje, beestje

Alle personen in Midlife crisis, de dramaserie die vorig jaar nog onder de naam Koppels te zien was bij Talpa, proberen een balans te vinden tussen werk, seks, liefde, familie en kinderen. Ze verlangen uiteindelijk hun eigen 'huisje, boompje, beestje'. Juist dat is niet makkelijk, want bijzaken als ambitie, hun achtergrond, levensomstandigheden, persoonlijkheid en seksuele identiteit staan ze in de weg.

Midlife crisis is vanaf zondag 8 juni te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Reageren