Een bikkel op het witte doek

Eindelijk is het dan zover. Bart de Graaff, oprichter en presentator van BNN, verschijnt op het witte doek! Ter ere van het 10-jarig bestaan van Bart's Neverending Network wordt Bart geëerd met een indrukwekkend filmportret.

Indrukwekkend zal het zeker zijn want in zijn korte leven kreeg Bart heel wat voor elkaar. Wat in 1996 als een grap leek te beginnen, werd al snel keiharde realiteit. Bart begon een eigen omroep en brak met 60.000 leden voor het eerst in 23 jaar het publieke bestel open.

Nierziekte & ziekenhuisbezoeken
In de film, Bikkel genaamd, richt Bart zich rechtstreeks tot de kijker. In een speciale audiotrack samengesteld uit alle interviews die hij ooit gaf, vertelt Bart over zijn leven. Over zijn nierziekte en over alle ziekenhuisbezoeken, maar ook over hoe hij tegenslagen wist te overwinnen met zijn humor en doorzettingsvermogen.

Grote liefde
Daarnaast maakt de kijker kennis met de moeder van Bart, zijn zus Mirjam en zijn grote liefde Valerie. Zij hadden vaak meer zorgen om Bart dan Bart zelf en worstelen nog steeds met het gemis van deze bikkel

De film gaat 1 september in Tuschinski in première.

Reageren