Einde Lipstick jungle in zicht?

Het had de nieuwe Sex and the city moeten worden, maar tot nu toe maakt Lipstick jungle de hooggespannen verwachtingen niet waar. En het lijkt erop dat de serie over drie New Yorkse carrièrevrouwen geen kans krijgt om verder te groeien, want zender NBC zou de stekker er definitief hebben uitgetrokken.

Dit nieuws komt niet echt als een verrassing. Het was algemeen bekend dat Lipstick jungle grote moeite had om voet aan de grond te krijgen bij het Amerikaanse publiek. De kijkcijfers van de eerste afleveringen uit het tweede seizoen vielen erg tegen en het lijkt er niet op dat hier snel verandering in zal komen.

Onduidelijkheid
Volgens EW en E!Online bevestigen verschillende bronnen dat de zender geen nieuwe afleveringen gaat opnemen. Het tweede seizoen wordt op dit moment in de VS uitgezonden. Het is nog onduidelijk of de serie per direct van de buis wordt gehaald of dat de overige afleveringen nog worden uitgezonden.

RTL 5
In ons land is Lipstick jungle te zien bij RTL 5. De zender heeft het tweede seizoen al aangekocht en is nog steeds van plan om de nieuwe afleveringen komend voorjaar uit te zenden.

Reageren