Exclusief: Tin Man op TVGids.nl!

De driedelige miniserie Tin Man gaat donderdagavond van start op Sci Fi channel. Dit kijkcijferkanon, Scifi's versie het beroemde verhaal van The wizard of Oz, heeft zich al bewezen in Amerika door 6,3 miljoen kijkers te trekken met de eerste aflevering. En nu is Nederland aan de beurt! Kijk dus snel op TVGids.nl naar deze eerste aflevering en raak alvast verdwaald in deze topper.

Dorothy 'DG' Gale, (Zooey Deschanel) is de sleur in haar saaie leventje, dat bestaat uit studeren en werken als serveerster, helemaal zat. Als ze vervolgens door een orkaan wordt opgezogen en in de Outer Zone (OZ) terechtkomt, heeft ze dan ook niks meer te klagen, zou je zeggen. Jammer alleen dat de kwaadaardige tovenares Azkadilla (Kathleen Robertson) niet zit te wachten op deze vreemde bezoeker.

Reisgezelschap
Na een hardhandige introductie met deze sprookjesachtige wereld maakt DG kennis met het bijzonder reisgezelschap – tja, het blijft natuurlijk wel Oz – bestaande uit de (deels) hersenloze Glitch (Allan Cumming), de laffe leeuwenman Raw (Raoul Trujillo) en de oud-politieagent Wyat Cain (Neal McDonough), alias Tin Man. Met dit markante gezelschap gaat DG op pad, om afgezien van die gele bakstenen weg naar huis, natuurlijk ook een manier te vinden om Azkadilla te verslaan.

Op deze pagina van TVGids.nl kun je de eerste aflevering bekijken.

Sci Fi channel is te vinden achter de digitale decoder bij UPC.

Reageren