Falcon Beach

In de Canadese badplaats Falcon Beach komen 's zomers twee werelden samen. De lokale jongeren die er het hele jaar door wonen en werken, botsen met de rijke jongeren die vakantie komen vieren in de luxe strandhuisjes. Hun komst leidt tot spanningen, maar niet alleen tot negatieve.

Jason Tanner (Steve Byers) is een knappe wakeboarder. Alle vrouwen zitten achter hem aan, maar hij laat zijn oog vallen op Paige Bradshaw (Jennifer Kydd): een verwende snob uit Toronto die door haar moeder naar Falcon Beach wordt gesleept. Helaas gooit Jasons jeugdliefde Tanya Shedden (Devon Weigel) roet in het eten, als ze na vier jaar modellenwerk in Europa plotseling weer op de stoep staat.

Dealer
Jasons sullige beste vriend Danny Ellis (Ephraim Ellis) doet ondertussen verwoede pogingen om strandwacht Erin Haddad (Melissa Elias) voor zich te winnen, maar dat gaat niet al te soepel als haar studievriendje ineens opduikt. En dan is er ook nog Lane (nu Eric Johnson, maar in de rest van de serie gespeeld door Morgan Kelly), de verwaande broer van Paige. Hij is de 'bad boy', die dealt in cocaïne.

Film
Vanavond het eerste deel van de twee uur durende pilot van deze nieuwe dramaserie. Door z’n lengte wordt deze ook wel de Falcon Beach film genoemd.

Reageren