Fever Pitch

Als Lindsey (Drew Barrymore) Ben (Jimmy Fallon) ontmoet, valt ze meteen als een blok voor hem en gelukkig is de verliefdheid wederzijds. Lindsey is blij dat ze nou eindelijk eens de perfecte man heeft ontmoet. Maar wanneer het honkbalseizoen weer begint, lijkt ze te vroeg gejuicht te hebben.

Bens passie voor The Boston Red Sox is misschien wel groter dan die voor zijn nieuwe vriendin. Zal de relatie tussen Lindsey en Ben sterk genoeg zijn om Bens andere grote liefde te overleven?

Honkbal obsessie
Het boek Fever Pitch, waarin Nick Hornby (schrijver van High Fidelity en About a Boy) zijn obsessie voor voetbal beschrijft, werd in 1997 al verfilmd in Engeland. In deze Amerikaanse versie, hier uitgebracht onder de titel Perfect Catch, maakt voetbal plaats voor honkbal. De opnames zijn gemaakt tijdens echte wedstrijden van The Red Sox.

Gebroeders Farrelly
De regie is in handen van de gebroeders Farrelly, bekend van platvloerse komedies als There's something about mary en Shallow hal. Perfect catch behoort tot de weinige films waaraan ze niet zelf meegeschreven hebben. Dat lieten ze over aan het duo Lowell Ganz en Babaloo Mandel, bekend van hun scenario's voor onder meer City slickers, A league of their own en de animatiefilm Robots.

Reageren