Genieten met Beemster kaas

Een ouderwets gezellig televisieavondje. Wie kent het niet? Lekker lui op de bank met wat blokjes kaas als snack erbij en zappen maar! Maar zoek je eens wat meer uitdaging? Sla dan het Beemster Kookboek: lekker koken met kaas er eens op na.

Een kookboek boordevol heerlijke recepten met kaas: het bewijs dat je in een handomdraai de heerlijkste kaasgerechten en snacks op tafel zet. Of je nu zin hebt in gefrituurde kaasspiesjes met zomergroenten of heuse flensjes met kaascrème: het kan allemaal! Het zijn gerechten die een avondje televisie kijken spannender, maar vooral erg lekker maken.

Heerlijke maaltijd
Het mooiste van alles is dat je geen keukenprins hoeft te zijn om de snacks te bereiden. In het Beemster Kookboek staan namelijk gerechten van verschillende moeilijkheidsgraden. Geen zin om je uit te sloven? Kies bij een avondje voetbal voor een lekkere snack. En als je wat meer tijd hebt, ga je voor een heerlijke uitgebreide maaltijd om tijdens je favoriete serie op te peuzelen.

Gratis
Het Beemster Kookboek boek kost slechts ¤14,95 en is te bestellen via de site. Geniet je al regelmatig van Beemster kaas? Dan kun je het kookboek zelfs gratis krijgen! Met de codes van drie Beemster-verpakkingen hoef je namelijk alleen maar ¤3,95 handelingskosten te betalen.

Kwaliteit
Dus waar wacht je nog op? Maak ieder televisieprogramma nu nóg leuker en voeg er regelmatig een hapje van pure kwaliteit aan toe: Beemster kaas.

Reageren