Genomineerden Gouden Radio-Ring

Coen & Sander Show, Giel! en MiddenInDeNachtRick zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing 2008.

Coen & Sander Show (BNN/3FM), Giel! (Vara/3FM) en MiddenInDeNachtRick (Radio 538) zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing 2008. Deze prestigieuze radio-publieksprijs voor het beste radioprogramma wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Het winnende programma wordt op 24 oktober in het Nederlands Instituut voor Beel & Geluid bekend gemaakt.

Zilveren RadioSterren
Giel Beelen is daarnaast genomineerd voor de Zilveren RadioSter, de prijs voor de beste radioman van het jaar. Giel moet het opnemen tegen Gerard Ekdom (AVRO 3FM) en Edwin Evers (Radio 538). Voor de Zilveren RadioSter bij de vrouwen zijn genomineerd Froukje de Both (Radio 538), Sophie Hilbrand (BNN 3FM) en Annemieke Schollaardt (TROS 3FM).

Gouden Radio-Oortje
3FM Serious Request – Het Glazen Huis, Radio 2 Top 2000 en Radio 538 Koninginnedagfeest Museumplein Amsterdam zijn genomineerd voor het Gouden Radio-Oortje voor het beste radio-evenement van 2008.

Uitreiking
De winnaars van alle prijzen worden op 24 oktober bekend gemaakt tijdens een speciale live-uitzending van het programma AVRO Schiffers.fm op Radio 2. Tijdens de uitreiking zullen er tv-opnamen worden gemaakt, die 's avonds tijdens de live-uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala op Nederland 1 worden uitgezonden.

Massaal
Het publiek heeft de afgelopen weken massaal gestemd voor de belangrijkste radio- en televisieprijzen van Nederland. Via deze site kwamen in de periode van 2 tot en met 26 september in totaal 163.664 stemmen binnen, ruim 100.000 stemmen meer dan in 2007.

Reageren