Gerard is klaar met Nance

Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken in de soap rond het presentatiekoppel Gerard Joling en Nance. Bijna een week geleden liet Nance zich kritisch uit over de populaire presentator/zanger omdat hij haar te weinig ruimte gaf in onder andere Sterren dansen op het ijs, dus werd het hoog tijd voor Gerard om zijn zegje te doen.

En zijn zegje deed hij. In een reactie op Nance's uitspraak 'bang te zijn een soort Carlo en Irene te worden' wond Joling er in de De Telegraaf van maandag geen doekjes om: "Daar is het ook een te koude persoonlijkheid voor. Pfff. En altijd ontevreden en met een chagrijnige uitstraling terwijl de Nederlandse showbizz dus onwijs leuk is. Leven en laten leven zeg ik."

Steek
Toch kon de presentator het niet laten om nog even een steek onder water te geven: "We hebben bijvoorbeeld samen Sterren dansen op het ijs gepresenteerd en So you wanna be a popstar. Het was altijd spitsroeden lopen om mevrouw tevreden te houden. Bij de ijsdansshow had ze zelfs onze kleedkamerbordjes verwisseld. Stiekem. Achteraf bleek dat ze in verband met haar darmziekte dichter bij de toiletten wilde zijn. Maar dat zei ze niet, terwijl ik om een kleedkamer dicht bij het ijs had gevraagd omdat ik die show met een ijsdans moest openen."

Tip
Gerard was gelukkig niet te beroerd om Nance een goede tip mee te geven voor de toekomst: "Ik ben klaar met haar. Maar voor de toekomst zeg ik: spreek recht voor zijn raap uit wat je vindt. Voor achterbaksigheid is geen plek in ons land."

Reageren