Gouden tips van Gok Wan

In How to look good naked, waarop De naakte waarheid met Daphne Deckers is gebaseerd, beurt presentator en stylist Gok Wan vrouwen op die een slecht zelfbeeld hebben. Hij leert ze van hun lichaam te houden, geeft ze wijze (kleding)raad en krijgt ze uiteindelijk zover dat ze bijna naakt de catwalk bestormen. Chapeau!

Als jij nu ook in zit over je lichaam en wel wat stylingadvies kunt gebruiken, zou je je natuurlijk kunnen opgeven voor het tweede seizoen van De naakte waarheid (binnenkort wordt bekend of dit doorgaat). Maar je kunt ook leven naar Goks adviezen. Hij heeft er vele, zoals je kunt lezen op de website van How to look good naked. Maar dit zijn wel Goks gouden tips.

  1. "Mijn beste tip? Tast eens in de buidel en koop een goede corrigerende onderbroek. Die zorgen ervoor dat je er in een oogwenk beter uitzien – letterlijk."
  2. "Leer met je lijf leven. Wees eerlijk: dat wat je aan jezelf haat, gaat echt niet (zomaar) weg, tenzij je naar een plastisch chirurg gaat. Dan kun je maar beter van je lichaam gaan houden."
  3. "Als je niet tevreden bent met je lichaam, maak dan niet de fout dat je ‘comfortabele’ kleding gaat dragen om zo de aandacht van je lichaam af te leiden. Geef je lichaam juist een boost! Lift die borsten met een goede bh, trek een corrigerende slip aan en draag hoge hakken: je zult versteld staan hoe anders je eruit ziet."
  4. "Kleed je naar je lichaam. Camoufleer dat wat je niet mooi vindt en accentueer wat gezien mag worden. Heb je bijvoorbeeld een buikje? Ga dan voor een diep decolleté."

Reageren