Grenzeloze actie in The Border

The Border gaat over het team van de immigratie- en beveiligingsdienst die de grens tussen Canada en de Verenigde Staten bewaakt. Vanaf maandag 1 september te zien bij Veronica.

Sinds 11 september is de grensbewaking erg verzwaard. Het team van de ICS (Immigration and Customs Security) heeft dan ook een zware taak. Mike Kessler, gespeeld door James McGowan, is de baas van het team. De rest van het team bestaat onder meer uit de atletische en charmante womanizer Gray Jackson en de nerveuze en altijd etende computerexpert Heironymous Slade. Layla Hourani, een nieuwe collega van islamitische afkomst, helpt het team met haar kennis over de Islam en de Arabische taal.

Privéleven
Wat de ICS-medewerkers in hun vrije tijd uitspoken, wordt niet vergeten. Kessler heeft een speciale relatie met zijn collega Bianca Lagarde, gespeeld door Sofia Milos (bekend van CSI: Miami) en probeert hij zijn rebelse dochter in bedwang te houden. De serie, die lijkt op een mix van 24 en NCIS, is zo’n doorslaand succes in Canada dat er binnenkort een tweede seizoen komt.

The Border is vanaf maandag 1 september te zien bij Veronica om 21.25.

Reageren