Hannah Montana

Ze zingt zolang ze zich kan herinneren, beloofde haar vader als maagd het huwelijk in te gaan en heeft voor haar achttiende haar eerste miljoen verdiend. Waar hebben we dit eerder gehoord?

Maar nee, Miley Cyrus (15), ster van de tienerserie Hannah Montana, is geen Britney Spears. Sterker nog: de actrice waakt er voor om niet zo te eindigen als de gevallen popdiva.

Roddelpers
De Amerikaanse roddelpers doet er alles aan om haar te pakken op een fout. Liefst van seksuele aard. Zo gingen er vorig jaar geruchten dat ze zwanger was en doken er kusfoto's op van haar en een vriendinnetje. "Joh, we deelden een snoepje. Als dat al opwindend is, is er echt iets mis met deze wereld", verdedigde Miley zich.

Afbrokkelen
Onlangs was het weer raak. Tijdens een Vanity Fair fotoshoot werd ze gekiekt door de gerenommeerde fotografe Annie Leibowitz. Slechts gedrapeerd in een laken (daaronder had ze gewoon een spijkerbroek aan) kijkt een naakte Miley speels in de camera. In eerste instantie was ze heel tevreden met de artistieke shoot. Maar toen haar zorgvuldig opgebouwde imago dreigde af te brokkelen, wist ze niet hoe snel ze moest roepen dat ze is gebruikt om meer bladen te verkopen.

Reageren