Hanneke bekritiseert Zomergasten

Hanneke Groenteman vindt dat Carice van Houten zondag totaal niet uit de verf kwam in Zomergasten. Dat is volgens haar te wijten aan de 'onbekwame' interviewster Margriet van der Linden.

Op haar weblog uit Hanneke ongezouten kritiek op haar collega. In een open brief aan Carice schrijft ze: "De hele avond sloeg dood als een slecht getapt glas bier. Dat kwam niet door jou, dat kwam voor 100 % door de totaal humorloze, formele, oninteressante en onbekwame manier waarop Margriet van der Linden je door de avond loodste."

Verbijsterend
Alsof dat nog niet duidelijk genoeg is, vervolgt ze: "Elke mogelijkheid om jou te laten sprankelen, elke kans om jouw persoonlijkheid te laten zien, elk glimpje emotie sloeg ze dood door slecht interviewen. Er werd nauwelijks gelachen, al jouw voorzetten werden niet 'ingekopt', we bleven met meer vragen zitten dan er antwoorden gegeven waren. Het was verbijsterend en ik snak ernaar om jou eens goed geïnterviewd te horen/zien."

Meer kritiek
Ook de zus van Carice, Jelka van Houten, was niet te spreken over het interview. Tegen Novum Nieuws zegt ze dat ze het vanuit de presentatrice 'een gemiste kans' vindt.

Wij wachten in spanning op een tegenaanval van mevrouw Van der Linden...

Meer over:

Reageren