Het nieuwe tv-seizoen

Ben blij dat het nieuwe tv-seizoen weer is begonnen. De soaps zijn weer begonnen, ben er zelf niet dol op maar ik ken zat mensen die elke avond trouw voor de buis zitten om hun lievelingssoap te zien.

En series zoals Popstars en So you think you can dance? vliegen je ook weer om de oren. Iets waar ik niet voor thuis zou blijven maar als ik er langs zap blijft die er wel even op staan. Niet te lang want erger me er soms aan, dat sommige mensen gewoon niet door hebben dat ze absoluut niet kunnen zingen of dansen en zich voor schut zetten op nationale tv. Mij zie je niet daaraan mee doen, ik weet zelf wel dat ik zo vals zing als een kraai.

Ben vooral erg benieuwd naar de serie Private practice, ben Addison steeds leuker gaan vinden in Grey's anatomy. En waarschijnlijk ben ik niet de enige. Verheug me ook op de nieuwe afleveringen van Bones. Wordt eindelijk de vraag beantwoord of Bones en Booth een stelletje worden. Ik hoop persoonlijk van wel.

En ook nieuwe afleveringen van House. Die norse man blijft je geen moment vervelen. En is er geen leuke serie op tv, dan zijn er ook nog genoeg leuke films die worden uitgezonden, zoals o.a. The Da Vinci Code, The Island en Flightplan.

Najaar 2008 biedt voor iedereen wel wat op het gebied van tv kijken. Ik ben blij!

Groetjes Tamara

Reageren