Hustle is terug van weggeweest

Fans hebben even geduld moeten hebben, maar BNN komt vanaf 14 juli met niet één maar twee nieuwe seizoenen van Hustle over de brug! Voor iedereen die deze serie nog niet kent: een korte omschrijving.

Hustle draait om een bende van ervaren oplichters in Londen. Elke aflevering doen de heren (en dame) hun uiterste best om het leven van gewetenloze bobo's en bedrijven tot een nachtmerrie te maken. Want er is een ongeschreven regel waar deze criminelen zich aan houden: je licht niemand op die het niet kan betalen.

Brein
De groep bestaat uit vier heren en één dame en iedereen heeft zijn eigen rol binnen een 'project'. Mickey Stone is de leider: superintelligent en perfectionistisch. Albert is de veteraan van het stel en van de oude stempel. Zijn taak? Slachtoffers selecteren. Ash is het technische en praktische brein. Hij is klein begonnen met verzekeringsmaatschappijen tillen door zichzelf voor auto's te gooien.

Charmeurs
Danny is de charmeur met de gladde praatjes die zich heeft opgewerkt van zakkenrollen tot het grote werk. Stacie is de enige dame binnen het selecte gezelschap. De omschrijving die het beste bij haar past is: 'good brains en killer looks'. Het lijken in eerste opzicht dus prima figuren, maar kijk uit met je bankrekening!

Hustle is vanaf maandag 14 juli te zien om 22.55 uur op Nederland 3

Reageren