Italiaanse Zomerfilm: Malèna

Een groep dertienjarige jongens is verliefd op de mooie Malena (Monica Bellucci). Deze echtegenote van een plaatselijke soldaat heeft een betoverend effect op alle mannen van het dorpje waar ze woont. Renato, een van de jongens uit het groepje, volgt haar constant en bespioneert haar tijdens de meest intieme momenten.

Het vrouwelijk deel in het dorp heeft al snel een oordeel klaar over de mooie Malena. Ze moeten haar niet en ze kan maar beter snel vertrekken, is wat de meeste vrouwen denken.

Sexy vamp
Monica Bellucci zet in deze film op overtuigende wijze een sexy vamp neer. De mannelijke kijker kan zich waarschijnlijk wel vinden in de gedachtes van de jongens uit het verhaal. Monica begon in 1988 haar carrière als model bij Elite Models in Milaan. Na twee jaar de wereld rondreizen maakte de Italiaanse schone in 1990 haar debuut op het witte doek.

Dracula's bruid
In de film Bram Stoker’s Dracula speelde ze de bruid van Dracula. Wij leerden Monica natuurlijk pas echt kennen door haar rollen als Persephone in The Matrix en Mary Magdalene in Passion of the Christ. Komend najaar maakt ze haar opwachting in de film Wild Blood en volgend jaar in de boekverfilming The Private Lives of Pippa Lee.

Reageren