Jericho: de film?

De dramaserie over het kleine dorpje Jericho in Amerika dat moet zien te overleven na een nucleaire aanval heeft een fanatieke fanbase, dat is geen nieuws. De acties om een derde seizoen voor elkaar te krijgen gaan nog steeds door, tot nu toe zonder schijnbaar succes. Maar nu doet er een gerucht de ronde waar de fans nieuwe kracht uit kunnen putten: Jericho: de film!

CBS heeft de stekker nog uit de serie liggen, maar misschien dat de filmbonsen wel met dé oplossing komen om het verhaal af te kunnen ronden. Komen we eindelijk te weten wie er achter de aanval zit en voornamelijk: waarom? Twee sterren uit de serie staan in ieder geval vierkant achter het idee: Ashley Scott (Emily) en Brad Beyer (Stanley).

Afronden
Ashley: "We kregen lucht van een mogelijk idee voor een filmversie van de serie en dat vonden dat een erg goed idee. Brad las het op internet en ik hoorde het even later zelf. Zou het niet geweldig zijn? Zo kunnen we de hele boel een beetje afsluiten." Brad voegt toe: "We vinden echt dat er een afronding moet komen. Ik bedoel, het voelt vreemd dat we geen volledig seizoen hebben gekregen... en er valt nog zoveel te doen en vertellen. Ik denk dat we nog alle kanten op kunnen met het verhaal."

Reageren