Jim Bakkum stuk volwassener

Jim Bakkum is de afgelopen een stuk volwassener geworden. Naar eigen zeggen veranderde hij na de massale gekte rond Idols op een gegeven moment in een zelfzuchtig persoon. Dat is nu wel anders.

"Ik kwam na Idols terecht in een wereld waarin alles draaide om Jim Bakkum", licht Jim toe in het AD. "Onbewust werd ik daar egoïstisch van. Ik hoefde geen rekening te houden met anderen en dacht ook over mezelf weinig na."

Bewuste keuze

De zanger heeft geen spijt van zijn gedrag, maar zegt dingen de laatste tijd anders aan te pakken. "Ik doe het nu bewust", zegt hij over zijn rol in de nieuwe musical Wicked, die vanaf deze herfst in de theaters te zien is. "Ik weet waar ik gelukkig van word, ook privé. Een fijne relatie, een goed huis en straks hopelijk kindjes."

Trouwen

Jim trouwt later dit jaar met zijn verloofde Bettina Holwerda, maar de precieze datum van het huwelijk blijft strikt geheim. "We willen geen aandacht van de pers. Hoe dichterbij ons trouwen komt, hoe stelliger ik word: het wordt een mooie dag, maar wel alleen voor ons en onze vrienden en familie."

Meer over:

Reageren