Joran loopt weer in val van De Vries

Joran van der Sloot is weer in een val van Peter R. de Vries gelopen: volgens een nieuwe undercoveroperatie van de misdaadverslaggever houdt Joran in Thailand zich bezig met de internationale vrouwenhandel.

Joran, die een verdachte was bij de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba, handelt volgens Peter in Thaise vrouwen op de Nederlandse prostitutiemarkt. Dit blijkt allemaal uit gesprekken tussen Joran en een infiltrant die zich voordeed als een geïnteresseerde klant uit de seksindustrie.

Geheime camera
Zoals we van Peter gewend zijn, werd ook deze keer alles in het geheim gefilmd. De beelden zijn verontrustend. "De beelden geven aan hoe weinig respect deze 21-jarige toont voor het leven van anderen. Dat je na de verdwijning van Natalee in de vrouwenhandel gaat, tekent hem'', aldus de Emmy-winnaar.

Strafbaar
Is het dan nu misschien echt einde oefening voor de 21-jarige Joran, die tegenwoordig zijn dagen slijt in een luxe villa in Bangkok? Peter denkt van wel: "Het voorbereiden van mensensmokkel is strafbaar. Dit kan hem in Thailand in grote problemen brengen.''

De nieuwe ontwikkelingen rondom Joran zijn aanstaande zondag te zien om 21:30 uur op SBS 6.

Wat vind jij van dit nieuws? Praat mee op het forum!

Reageren