Koffietijd! terug met speciale uitzending

''Koffie...koffie...tijd...'' Het vertrouwde deuntje is weer voor één keer te horen op zondag 21 september. Dan wordt namelijk een speciale editie van de legendarische show uitgezonden, onder de naam 'Koffietijd! Welkom Thuis!' De presentatie ligt in handen van Robert ten Brink en Mireille Bekooij, die jarenlang het gezicht was van het ochtendprogramma.

De uitzending staat in het teken van het fantastische werk van Cordaid Mensen in Nood in Noord-Oeganda. Deze organisatie helpt terugkerende vluchtelingen met de wederopbouw van hun huizen en landbouwgrond. Mireille is net terug uit Oeganda, waar ze de projecten van Cordaid Mensen in Nood bezocht heeft.

Derde special
Al twee keer eerder, in september 2006 (met Hans van Willigenburg) en december 2007 (met Robert), presenteerde Mireille een uitzending van 'Koffietijd!' die toen ook in het teken stond van Cordaid Mensen in Nood. Hans is nog steeds ''echt klaar'' met Koffietijd! en is deze derde keer niet van de partij.

Lekker gezellig
Of het boodschappenspel en de 'Koffietijd!'-taart weer de show zullen sieren is niet bekend, maar gezellig wordt het zeker op 21 september om 10.00 op RTL 4!

Reageren